VNS logo

led verlichting industrie

Zorg voor een veilige werkomgeving en forse besparing met onze led oplossingen voor industrie!

Industriële led verlichting voor bedrijven

Op zoek naar aangepaste verlichting voor op de werkvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u onze duurzame led verlichting intussen in alle soorten industriële omgevingen terugvinden.

Onze industriële led oplossingen worden steeds aangepast aan uw specifieke noden. Daarom gaat er altijd een lichtstudie aan vooraf. Dat is een uitgebreide analyse die bestaat uit een lichtberekening, 3D-simulatie en besparingsmodel. Zo berekenen we de optimale energie-efficiëntie voor uw situatie.

Waarom kiezen voor industriële ledverlichting?

Uw absolute prioriteit op de werkvloer is veiligheid en dat begint ook bij de juiste verlichting. Bij het opstellen van een lichtplan, houden we rekening met de specifieke situatie. Bestaande objecten zoals machines kunnen schaduweffecten en veel lichtverlies veroorzaken. We streven dus naar een geringe schaduwwerking.

Aan de hand van een gedetailleerde berekening en simulatie, krijgt u lichtadvies op maat van uw bedrijf. Uiteraard houden we altijd rekening met de vooropgestelde EU-verlichtingsnormen.

Vanuit de overheid worden bedrijven steeds meer verplicht om hun energieverbruik en CO2-uitstoot van uw bedrijf te verminderen. Dat kan eenvoudigweg door verouderde verlichting zoals TL-lampen te vervangen door duurzame led verlichting. Een prima investering in een gezond klimaat, waar u heel wat mee bespaart. Bovendien stimuleert de overheid deze investering met een relighting premie. 

industriële ledverlichting, iets voor uw bedrijf?

Subsidies voor industriële led verlichting

Via de relighting premie van Fluvius, kan u tot 30% van uw investering terugbetaald krijgen. Om recht te hebben op deze premie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. 

  • Uitvoering van een professionele lichtstudie voor bedrijven.
  • De nieuwe verlichtingstoestellen moeten een ENEC keuring dragen en door een erkend aannemer worden geïnstalleerd.
  • Verplichte automatisatie, waarbij de verlichtingsinstallatie door middel van sensoren of timers wordt uitgeschakeld of gedimd.

In onze hoedanigheid als erkend aannemer staan we u bij in elk stadium van uw relightingproject. We houden rekening met al deze vereisten, de Europese lichtnormen (NEN-EN 12464-1:2011) en bezorgen u een overzichtelijk besparingsmodel.

Voor een totaal ontzorging behandelen wij uw volledige subsidiedossier.

Bespaar dankzij industriële ledverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Reduceer onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Op vele plaatsen is een daglichtstraat of –koepel voorzien. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie maakt hier dus een groot verschil.

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de industriële sector. 

Boma_cleaning_LED_verlichting
industrie

BOMA cleaning | Led verlichting loods & magazijn

BOMA cleaning is de grootste in zijn branche als het aankomt op schoonmaak en hygiëne.

In hun magazijn hadden ze dringend nood aan een nieuw verlichtingssysteem. De combinatie van ledverlichting en automatisering bezorgde hen een fikse besparing in energiekosten.

Lees verder »

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.