VNS logo

INDOOR Sport led verlichting

We voorzien sporthallen en indoor sportterreinen van de gepaste led verlichting. Ontdek het hier.

Led verlichting sporthal

Overweegt u led verlichting voor uw een sporthal? Een duurzame ledverlichting betekent: een licht dat voldoende sterk is, met toch een aangename kleurtemperatuur. Bovendien ontworpen we bij VNS oerdegelijke armaturen, speciaal voor sporthallen. Bovenop het DIN18032-3 ball impact proof certificaat en zeer lage verblindingsgraad, heeft deze exclusieve led verlichting een stralingshoek van 90°. Dat zorgt voor een gelijkmatig licht en geringe schaduwwerking : een optimaal lichtcomfort tijdens het sporten. Ook ballen die in de hoogte worden gespeeld blijven gelijkmatig verlicht.

Naast lichtkwaliteit, heeft led verlichting als groot voordeel dat het erg energiezuinig en dus spaarzaam is. Dankzij de hoge energie-efficiëntie en lange levensduur, kan u heel wat besparen. Optioneel kiest u voor een intelligente sturing waar we bewegingsdetectie combineren met vooringestelde lichtscenes.

Traditionele verlichting

Een sporthal met oude gasontladingslampen maakt gebruik van verouderde technologie.

Led verlichting

Met onze led oplossingen maakt u gegarandeerd een slimme investering.

Led verlichting indoor tennisterrein

Ook voor een indoor tennisterrein is led verlichting een slimme investering. Een duurzame led verlichting is onmisbaar in een moderne tennisclub. Onze balbestendige armaturen zijn ook hier uitermate geschikt. Op tennisbanen houden we bovendien rekening met verblinding : de armaturen worden veelal ter hoogte van de buitenlijnen gemonteerd en gericht naar het tennisterrein om dit te voorkomen.

Ledverlichting, iets voor uw sportclub?

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennsimaking.

Besparen met led verlichting

Wat met de prijs voor led verlichting in een sporthal of indoor tennisterrein ?

Door een relighting naar led door te voeren kan je tot 85 % besparing realiseren op de verlichtingkost. In vele gevallen gaat 50 % van de totale energiefactuur in sporthallen naar de verlichtingsinstallatie. Hierdoor daalt de energiefactuur gemiddeld netto met 30 %.

Een sporthal met een verouderde verlichting heeft een hoger verbruik en zwakkere lichtsterkte. Qua levensduur moet je het vaak doen amper 8000 branduren.

Met een VNS led oplossing maakt u gegarandeerd een slimme investering. Een led verlichting heeft maar liefst 70.000 branduren : een groot verschil met traditionele verlichting. Geen gedoe meer om lampen te vervangen. Overschakelen naar een moderne led verlichting betekent dus  ook een fikse besparing op onderhoudskosten.

Tip : bij renovatie komt u in aanmerking voor de relighting premie van Fluvius. In onze hoedanigheid als erkend aannemer, kunnen we dit subsidiedossier volledig voor u behandelen.

Hoe gaat VNS te werk?

Na uw aanvraag nemen we binnen de 24u contact met u op.

Op basis van een eerste gesprek bezorgen we u een budget. Zo heeft u ineens een globaal beeld van de kost van ledverlichting voor uw project.

We komen ter plaatse om uw project in detail te bespreken. 

Aan de hand van deze informatie maken we een finale offerte op.

Wij bezorgen u een uitgebreide lichtsimulatie waarin u exact te weten komt wat de lichtopbrengst voor uw sporthal zal zijn en hoeveel u kan besparen.

Na goedkeuring van onze offerte hebben onze installatieploegen slecht 1 dag per tennisbox nodig om  uw nieuwe verlichting te plaatsen en af te richten

Waarom kiezen voor led verlichting?

Waarom zou u kiezen voor led verlichting voor uw sporthal of tennisclub? De aanpassing naar een duurzame ledverlichting heeft heel wat voordelen. Niet in het minst zorgt LED voor een hogere lichtopbrengst en een lange levensduur. Bovendien brengt de hoge energie-efficiëntie van led verlichting ook een fikse besparing met zich mee.

Voor een moderne sporthal of indoor tennisbaan kiest u natuurlijk ook voor kwaliteit. Daarom is LED dé gepaste verlichting.  Led lampen geven meer en ook onmiddellijk klaarte en hoeven niet op te warmen. Met onze moderne led armaturen bekomen we de ideale verlichtingssterkte en een optimale gelijkvormigheid. VNS garandeert een goede zichtbaarheid en buitengewoon lichtcomfort.

Enkele Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de outdoor – terreinen sector. 

De voordelen van ledverlichting op een rijtje

Realiseer een fikse besparing

Door de vele hogere efficiëntie van onze led armaturen kan u tot 85 % besparen op energiekosten en onderhoudskosten van uw verlichtingsinstallatie.

Led armaturen ontwikkeld voor sporthallen

Onze led verlichting is voorzien van een lage verblindingsgraad, ball impact proof certificatie en brede uitstralingshoek van 90°. Want deze factoren zijn een absolute must voor een goede sportverlichting.

Volledig ontzorging

Eén aanspreekpunt begeleidt u van advies tot oplevering van de installatie doorheen het volledige project. Wij staan voor een vlotte en correcte samenwerking.

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.