VNS logo

bedrijfsterrein LED VERLICHTING

Zorg voor een veilige werkomgeving en forse besparing met onze led oplossingen voor bedrijfsterreinen!

ledverlichting voor bedrijfsterreinen

Op zoek naar aangepaste led verlichting voor bedrijfsterreinen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u op ons vertrouwen voor een efficiënte led verlichting.

Onze led verlichting wordt steeds aangepast aan uw specifieke noden en verbetert de veiligheid en het werkcomfort op uw haventerrein. Dankzij onze totaaloplossingen, geniet u van een maximale lichtopbrengst en besparing.

Waarom kiezen voor led terreinverlichting?

Bij VNS Benelux hechten we veel belang aan veiligheid en aan de beveiliging van uw bedrijfsterrein. Daarvoor is de juiste verlichting van groot belang. Onze duurzame led lampen zorgen voor een gelijkmatige verdeling en dus minder strooilicht. Ze moeten niet opwarmen en geven onmiddellijk klaar en helder licht.

Onze uitgebreide lichtstudie voor bedrijven bestaat uit een lichtberekening, simulatie en besparingsmodel. Daarbij houden we rekening met de vooropgestelde EU-verlichtingsnormen. We bekijken welke lichtopbrengst nodig is en leggen de focus op de kwaliteit en gelijkmatigheid van het licht. Met ons lichtadvies op maat bent u zeker van het beste lichtresultaat.

Onze kwaliteitsvolle led armaturen garanderen een optimale energie-efficiëntie voor uw bedrijfsterrein. Dankzij onze duurzame ledverlichting kan u heel wat besparen op de energiekosten van uw bedrijfsterrein. Benieuwd hoeveel u kan besparen? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag verder.

ledverlichting, iets voor uw bedrijfsterrein?

Bespaar toto 85% dankzij led terreinverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie kan een groot verschil maken op uw energiefactuur.

Reduceer onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting.

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de outdoor – terreinen sector. 

Boma_cleaning_LED_verlichting
industrie

BOMA cleaning | Led verlichting loods & magazijn

BOMA cleaning is de grootste in zijn branche als het aankomt op schoonmaak en hygiëne.

In hun magazijn hadden ze dringend nood aan een nieuw verlichtingssysteem. De combinatie van ledverlichting en automatisering bezorgde hen een fikse besparing in energiekosten.

Lees verder »
Buiten led verlichting voor bedrijfsterrein
Parkings

Parking Sportpaleis Antwerpen

Nieuwbouw – VNS leverde de nieuwe FS series die modulair richtbaar zijn in verschillende uitstralingshoeken. Daardoor konden we een lichtoplossing met een hoge gelijkwaardigheid bieden.

Lees verder »

wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.