VNS logo

TENNIS led verlichting

Wij voorzien outdoor tennisterreinen van led verlichting voor een optimale zichtbaarheid.

Tennisveld: traditionele vs. led verlichting

In tegenstelling tot traditionele verlichting op een tennisveld geeft LED verlichting meer én onmiddellijk licht

Met onze moderne led armaturen kom je de ideale verlichtingssterkte en een optimale gelijkvormigheid. Dat garandeert een goede zichtbaarheid over het volledige tennisterrein.

Op zoek bent naar de optimale tennisveldverlichting? Overweeg zeker de overstap naar tennis led verlichting. Dat brengt namelijk heel wat voordelen met zich mee. Ontdek de verschillen tussen traditionele verlichting en led verlichting. 

Traditionele verlichting

Een tennisveld met oude gasontladingslampen maakt gebruik van verouderde technologie.

Led verlichting

Met onze led oplossingen maakt u gegarandeerd een slimme investering.

Ledverlichting, iets voor uw tennisclub?

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennsimaking.

Elk tennisveld heeft andere noden

Op tennisvelden is zichtbaarheid essentieel. Zo maken wij bij VNS een onderscheid voor het type tennisveld dat u wenst te verlichten. Zo hebben recreatieve tennisvelden of trainingsvelden, met minder toeschouwers, andere eisen dan competitieterreinen

Voor trainingsdoeleinden en recreatief gebruik, houden we rekening met een lichtsterkte van zo’n 350 lux op outdoor tennisbanen. Voor regionale competitie gaan we naar een lichtsterkte van 500 lux.

Recreatieve en trainingsvelden
lux
Regionale competitieterreinen
lux

De gepaste verlichting voor een tennisterrein hangt af van meerdere factoren. Komt u graag de verschillende mogelijkheden voor uw terrein te weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Hoe gaat VNS te werk?

Op basis van een eerste gesprek bezorgen we u een budget. Zo heeft u ineens een globaal beeld van de kost van ledverlichting voor uw tennisterrein.

Wij nemen steeds contact op binnen de 24 uur na uw contactaanvraag.

We komen ter plaatse om uw project in detail te bespreken. Aan de hand van deze informatie maken we een finale offerte op.

Wij bezorgen u een uitgebreide lichtsimulatie waarin u exact te weten komt wat de lichtopbrengst voor uw tennisterrein zal zijn en hoeveel u kan besparen.

Na goedkeuring van onze offerte hebben onze installatieploegen slecht 1 dag per tennisbox nodig om uw nieuwe verlichting te plaatsen en af te richten.

Waarom investeren in led verlichting voor tennis?

Op een tennisterrein is een hoge lichtopbrengst en optimale uniformiteit van essentieel belang. Een moderne led verlichting kan daarom de ideale oplossing bieden.

Waarom zou uw tennisclub kiezen voor led verlichting? De aanpassing naar een duurzame ledverlichting biedt heel wat voordelen.

Tip: aarzel niet om contact op te nemen met uw lokaal gemeente- of stadsbestuur voor subsidies. Met een kwalitatieve ledverlichting spaar je namelijk een pak energie.

Enkele Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de outdoor – terreinen sector. 

TC De Wilge tennisveld
Sport

TC De Wilge

Op 4 tennisterreinen installeerden wij onze VNS FS-PRO ledarmaturen.

Deze bereiken een vermogen van 1920W per veld, met maar liefst een gemiddelde lichtopbrengst van 350 lux.

TC Brakel - tennis veld verlichting
Sport

TC Brakel

Bij TC Brakel werden op de 5 tennisterreinen alle oude gasontladingslampen vervangen door onze led verlichtingsoplossing.

De kleur van daglicht kan worden benaderd door de kleurtemperatuur van 5700 Kelvin.

Sport

TC Smash Londerzeel

Bij TC Smash behalen we met een vermogen van amper 1800W per terrein, een gemiddelde lichtopbrengst van 500 lux.

De voordelen van ledverlichting op een rijtje

Halveer de energiekosten

Uw energiekosten voor de veldverlichting dalen minstens met de helft.

Reduceer onderhoudskosten

Geen gedoe meer met vervangen van lampen. Onze ledverlichtingsarmaturen gaan tot 10 keer langer mee dan uw oude verlichting.

Totale ontzorging

Eén aanspreekpunt begeleidt u van advies tot oplevering van de installatie doorheen het volledige project. Wij staan voor een vlotte en correcte samenwerking.

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.