Over ons

Bij EcoBeam BV, gevestigd in Westmalle (Antwerpen), zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde verlichtingsoplossingen voor bedrijven in Vlaanderen en Nederland. We zijn gespecialiseerd in maatwerk LED-verlichtingsoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze expertise omvat zowel relighting- als nieuwbouwprojecten voor de professionele gebruiker.

Onze Voordelen:

  • Projectgericht: Onze aanpak is projectgericht, waarbij we grondige analyses uitvoeren om tot een gepersonaliseerde oplossing te komen met doeltreffende armaturen.
  • Innovatieve Maatwerkoplossingen: Zijn de juiste armaturen niet direct beschikbaar? Dan ontwikkelen we een oplossing op maat.
  • Subsidieadvies & Begeleiding: Wij begeleiden u bij het aanvragen van subsidies en zorgen ervoor dat u het maximale fiscale voordeel behaalt.
  • Light as a Service (LaaS): Dankzij ons LaaS-concept kunt u zonder grote investeringen overstappen naar energiezuinige LED-verlichting en direct besparen op uw energiekosten.

In 2023 heeft EcoBeam BV het handelsfonds VNSBenelux overgenomen, waarmee we ons verder concentreren op de groei van professionele B2B-verlichtingsoplossingen. Dit stelt ons in staat om een uitgebreid portfolio aan commerciële en industriële verlichting aan te bieden, van bedrijfsterreinen tot winkels, magazijnen, sportvelden en kantoren.

Onze Waarden:

  1. Kwaliteit: We werken alleen met de beste componenten voor duurzame en efficiënte LED-verlichting.
  2. Efficiëntie: Onze armaturen zijn geoptimaliseerd voor maximale energie-efficiëntie en besparing.
  3. Professionaliteit: Onze experts begeleiden u van ontwerp tot installatie, met volledige ontzorging en ondersteuning.

Laten we samen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen met duurzame en efficiënte verlichtingsoplossingen.
Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Video afspelen

Bespaar op uw energieverbruik

Zie uw energiefactuur tot wel 85% dalen door de hoge efficiëntie van uw nieuwe LED-verlichting in combinatie met intelligente sturing.

Laat samen met ons uw kostenplaatje berekenen

Er wordt intern een professionele lichtstudie gemaakt. Wij bekijken samen met u de verrschillende mogelijkheden en berekenen uw ROI en TCO.

Maak u geen zorgen om onderhoud

Geniet steeds van duurzame armaturen van hoge kwaliteit dankzij onze exclusieve akkoorden met producenten en ontwikkelaars.

Wees verzekerd dankzij onze strenge quality control

Blijf verzekerd dat uw installatie tegen een stootje kan, wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en bieden standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Krijg een concurrentiële lichtoplossing op maat

Ervaar de luxe van een complete oplossing voor uw verlichtingsprobleem, volledig op uw maat en dit aan de meest concurrentiële prijs.

Profiteer van onze nauwe samenwerking met de fabrikanten

Alles komt rechtstreeks van bij de fabrikant, scherper in prijs en volledig merkonafhankelijk. Via nauwe samenwerking met de producent bepalen wij hoe het LED-armatuur geheel op maat van uw project moet worden opgebouwd, niets uit een catalogus dus.

niet zeker welke LED oplossing voor u rendeert?

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.