Over ons

Via onze kantoren en magazijnen in Westmalle (Antwerpen) bieden we onze diensten vooral aan in Vlaanderen en Nederland.

We begeleiden relighting- en nieuwbouwprojecten voor de professionele gebruiker. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders doordat we projectmatig en niet productgericht te werk gaan. Een grondige analyse moet leiden tot een gepersonaliseerde oplossing met doeltreffende armaturen. Zijn deze die niet onmiddellijk voor handen, dan maken we een oplossing op maat!

Video afspelen

Bespaar op uw energieverbruik

Zie uw energiefactuur tot wel 85% dalen door de hoge efficiëntie van uw nieuwe LED-verlichting in combinatie met intelligente sturing.

Laat samen met ons uw kostenplaatje berekenen

Er wordt intern een professionele lichtstudie gemaakt. Wij bekijken samen met u de verrschillende mogelijkheden en berekenen uw ROI en TCO.

Maak u geen zorgen om onderhoud

Geniet steeds van duurzame armaturen van hoge kwaliteit dankzij onze exclusieve akkoorden met producenten en ontwikkelaars.

Wees verzekerd dankzij onze strenge quality control

Blijf verzekerd dat uw installatie tegen een stootje kan, wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en bieden standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

Krijg een concurrentiële lichtoplossing op maat

Ervaar de luxe van een complete oplossing voor uw verlichtingsprobleem, volledig op uw maat en dit aan de meest concurrentiële prijs.

Profiteer van onze nauwe samenwerking met de fabrikanten

Alles komt rechtstreeks van bij de fabrikant, scherper in prijs en volledig merkonafhankelijk. Via nauwe samenwerking met de producent bepalen wij hoe het LED-armatuur geheel op maat van uw project moet worden opgebouwd, niets uit een catalogus dus.

niet zeker welke LED oplossing voor u rendeert?

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.