VNS logo

led verlichting voor bedrijven

Benieuwd hoeveel bedrijven besparen met led verlichting? Ontdek het voor uw bedrijf. 

ledverlichting voor uw bedrijf

Op zoek naar aangepaste verlichting voor uw bedrijfsgebouw? Voor ledverlichting voor bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u op ons vertrouwen voor een efficiënte led verlichting.

Onze led oplossingen voor bedrijven worden steeds aangepast aan uw specifieke noden. Daarom gaat er altijd een lichtstudie aan vooraf. Dat is een uitgebreide analyse die bestaat uit een lichtberekening, 3D-simulatie en besparingsmodel. Zo berekenen we de perfecte lichtoplossing voor uw bedrijf.

Waarom bedrijven kiezen voor ledverlichting?

Een goede verlichting verhoogt de productiviteit op kantoor. Bij het opstellen van een lichtplan, houden we rekening met de specifieke situatie. We bekijken welke lichtopbrengst nodig is en garanderen de optimale energie-efficiëntie voor uw bedrijf.

Aan de hand van een gedetailleerde berekening en simulatie krijgt u lichtadvies op maat van uw bedrijf. Daarbij houden we rekening met de vooropgestelde EU-verlichtingsnormen.

Vanuit de overheid worden bedrijven steeds meer verplicht om hun energieverbruik en CO2-uitstoot van uw bedrijf te verminderen. Dat kan eenvoudigweg door verouderde verlichting zoals TL-lampen te vervangen door duurzame led verlichting. Een prima investering in een gezond klimaat, waar u heel wat mee bespaart. Bovendien stimuleert de overheid deze investering met een relighting premie. 

LEDverlichting, iets voor uw bedrijf?

Subsidies voor bedrijfsledverlichting

Via de relighting premie van Fluvius, kan u tot 30% van uw investering terugbetaald krijgen. Om recht te hebben op deze premie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. 

  • Uitvoering van een professionele lichtstudie voor bedrijven.
  • De nieuwe verlichtingstoestellen moeten een ENEC keuring dragen en door een erkend aannemer worden geïnstalleerd.
  • Verplichte automatisatie, waarbij de verlichtingsinstallatie door middel van sensoren of timers wordt uitgeschakeld of gedimd.

In onze hoedanigheid als erkend aannemer staan we u bij in elk stadium van uw relightingproject. We houden rekening met al deze vereisten, de Europese lichtnormen (NEN-EN 12464-1:2011) en bezorgen u een overzichtelijk besparingsmodel.

Voor een totaal ontzorging behandelen wij uw volledige subsidiedossier.

Bespaar Dankzij ledverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Sommige ruimtes worden weinig gebruikt. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie maakt hier een groot verschil.

Bespaar onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting .

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in bedrijven en kantoren.

Bedrijven en kantoren

BOMA Kantoren

Relighting – VNS installeerde een volledige smart lighting installatie in deze kantoren. Hierdoor werd de besparing eens zo groot.

Project bekijken »
ledverlichting kantoor
Bedrijven en kantoren

Hangar 26

Nieuwbouw – Voor dit prestigeproject werd de Baldur lijnverlichting van VNS verkozen door het architectenbureau NP Bridging voor de verlichting van meer dan 15 KMO units.

Project bekijken »

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.