VNS logo

KANTOOR ledverlichting

Benieuwd hoeveel u kan besparen met aangepaste led verlichting voor uw kantoorsgebouw?

ledverlichting voor uw kantoor

Op zoek naar aangepaste verlichting voor uw kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u op ons vertrouwen voor een efficiënte led verlichting.

Onze led oplossingen worden steeds aangepast aan uw specifieke noden. Daarom gaat er altijd een lichtstudie aan vooraf. Dat is een uitgebreide analyse die bestaat uit een lichtberekening, 3D-simulatie en besparingsmodel. Zo berekenen we de perfecte lichtoplossing voor uw bedrijf.

Waarom ledverlichting in uw kantoor?

Een goede verlichting verhoogt de productiviteit op kantoor. Bij het opstellen van een lichtplan, houden we rekening met de specifieke situatie. We bekijken welke lichtopbrengst nodig is en garanderen de optimale energie-efficiëntie voor uw kantoor.

Aan de hand van een gedetailleerde berekening en simulatie krijgt u lichtadvies op maat van uw bedrijf. Daarbij houden we rekening met de vooropgestelde EU-verlichtingsnormen.

Vanuit de overheid worden bedrijven steeds meer verplicht om hun energieverbruik en CO2-uitstoot van uw bedrijf te verminderen. Dat kan eenvoudigweg door verouderde verlichting zoals TL-lampen te vervangen door duurzame led verlichting. Een prima investering in een gezond klimaat, waar u heel wat mee bespaart. Bovendien stimuleert de overheid deze investering met een relighting premie. 

LEDverlichting, iets voor uw kantoor?

Subsidies voor kantoor ledverlichting

Via de relighting premie van Fluvius, kan u tot 30% van uw investering terugbetaald krijgen. Om recht te hebben op deze premie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. 

  • Uitvoering van een professionele lichtstudie voor bedrijven.
  • De nieuwe verlichtingstoestellen moeten een ENEC keuring dragen en door een erkend aannemer worden geïnstalleerd.
  • Verplichte automatisatie, waarbij de verlichtingsinstallatie door middel van sensoren of timers wordt uitgeschakeld of gedimd.

In onze hoedanigheid als erkend aannemer staan we u bij in elk stadium van uw relightingproject. We houden rekening met al deze vereisten, de Europese lichtnormen (NEN-EN 12464-1:2011) en bezorgen u een overzichtelijk besparingsmodel.

Voor een totaal ontzorging behandelen wij uw volledige subsidiedossier.

Bespaar Dankzij ledverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Sommige ruimtes worden weinig gebruikt. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie maakt hier een groot verschil.

Bespaar onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting .

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in kantoren en bedrijven.

vrije basisschool delta led verlichting vns
Bedrijven en kantoren

Vrije basisschool Delta | Lichtstudie

De Vrije Basisschool Delta uit Oud-Turnhout kampte met verouderde verlichting in meer dan 100 lokalen.

Na onze VNS master studie schakelden ze om naar led en zijn ze terug in orde met de geldende normen. Dankzij ons leasingplan konden ze hun investering spreiden.

Project bekijken »
la lorraine - verlichtinsstudie
Bedrijven en kantoren

La Lorraine | Lichtstudie voor bedrijven

Voor La Lorraine, de grootste industriële bakkerij in België, zorgde VNS Benelux na een lichtstudie voor een lichtplan op maat.

Hun verouderde verlichting was dringend aan vervanging toe. De relighting naar led verlichting zorgde voor meer veiligheid en een fikse besparing.

Project bekijken »

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.