VNS logo

HAVENTERREIN led verlichting

Zorg voor een veilige werkomgeving en forse besparing met onze led oplossingen voor haventerreinen!

ledverlichting voor haven

Op zoek naar aangepaste verlichting voor haventerreinen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u op ons vertrouwen voor een efficiënte led verlichting.

Onze led verlichting wordt steeds aangepast aan uw specifieke noden en verbetert de veiligheid en het werkcomfort op uw haventerrein. Dankzij onze totaaloplossingen, geniet u van een maximale lichtopbrengst en besparing.

Waarom kiezen voor ledverlichting?

Een efficiënte led verlichting in uw loods kan een forse besparing opleveren. Aan de hand van een gedetailleerde berekening, krijgt u van ons lichtadvies op maat.

Rekening houdend met de EU-verlichtingsnormen, bekijken we welke lichtopbrengst nodig is. In een magazijn kan dit vaak beperkt worden tot 150 lux. Bovendien is er op vele plaatsen vaak weinig beweging. Dankzij onze kwaliteitsvolle led lampen en een intelligente sturing garanderen we een optimale energie-efficiëntie en besparing.

ledverlichting, iets voor uw haventerrein?

Bespaar dankzij led terreinverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Reduceer onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Op veel plaatsen is er daglicht of weinig beweging. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie maakt hier dus een groot verschil.

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de outdoor – terreinen sector. 

Buiten led verlichting voor bedrijfsterrein
Parkings

Parking Sportpaleis Antwerpen

Nieuwbouw – VNS leverde de nieuwe FS series die modulair richtbaar zijn in verschillende uitstralingshoeken. Daardoor konden we een lichtoplossing met een hoge gelijkwaardigheid bieden.

Lees verder »
Total Antwerpen

Total Antwerpen

Nieuwbouw – Voor de verlichting van het vulstation van Total werd onze LX-PRO reeks ingezet die bestend is tegen petroleumdampen.

Lees verder »
Progeco Antwerpen

Progeco Antwerpen

Nieuwbouw – De verlichting van zowel de container repairzones als de gates voor de trucks werd in dit havenbedrijf van a tot z verzorgd door VNS.

Lees verder »

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.