VNS logo

LOODS EN MAGAZIJN led verlichting

Zorg voor een veilige werkomgeving en forse besparing met onze led oplossingen voor loodsen en magazijnen!

Industriële led verlichting voor magazijnen

Op zoek naar aangepaste verlichting voor uw magazijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim tien jaar ervaring op de teller, kan u op ons vertrouwen voor een efficiënte led verlichting.

Onze led oplossingen worden steeds aangepast aan uw specifieke noden. Onze uitgebreide lichtstudie bestaat uit een lichtberekening, simulatie en besparingsmodel. Zo berekenen we de optimale energie-efficiëntie voor uw situatie.

Waarom kiezen voor led verlichting voor een loods?

Een efficiënte led verlichting in uw loods kan een forse besparing opleveren. Aan de hand van een gedetailleerde berekening, krijgt u van ons lichtadvies op maat.

Rekening houdend met de EU-verlichtingsnormen, bekijken we welke lichtopbrengst nodig is. In een magazijn kan dit vaak beperkt worden tot 150 lux. Bovendien is er op vele plaatsen vaak weinig beweging. Dankzij onze kwaliteitsvolle led lampen en een intelligente sturing garanderen we een optimale energie-efficiëntie en besparing.

ledverlichting, iets voor uw loods?

Subsidies voor led verlichting voor uw magazijn

Via de relighting premie van Fluvius, kan u tot 30% van uw investering terugbetaald krijgen. Om recht te hebben op deze premie, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. 

  • Uitvoering van een professionele lichtstudie voor bedrijven.
  • De nieuwe verlichtingstoestellen moeten een ENEC keuring dragen en door een erkend aannemer worden geïnstalleerd.
  • Verplichte automatisatie, waarbij de verlichtingsinstallatie door middel van sensoren of timers wordt uitgeschakeld of gedimd.

In onze hoedanigheid als erkend aannemer staan we u bij in elk stadium van uw relightingproject. We houden rekening met al deze vereisten, de Europese lichtnormen (NEN-EN 12464-1:2011) en bezorgen u een overzichtelijk besparingsmodel.

Voor een totaal ontzorging behandelen wij uw volledige subsidiedossier.

Bespaar dankzij ledverlichting

Bespaar 75% op energie

Wist u dat u tot 75% kan besparen op uw energieverbruik door over te schakelen op led verlichting? Dat komt door de hoge energie-efficiëntie: led verlichting is uiterst spaarzaam.

Reduceer onderhoudskost

Omdat led verlichting een veel langere levensduur heeft, bespaart u tenslotte nog eens 10% op de onderhoudskosten van uw verlichting.

Intelligente lichtsensoren

15% van deze besparing bekomen we dankzij automatisering. Op veel plaatsen is er daglicht of weinig beweging. Een intelligente sturing met daglichtsensoren of bewegingsdetectie maakt hier dus een groot verschil.

Tevreden klanten

Een blik op enkele van onze projecten voor ledverlichting in de industriële sector. 

Boma_cleaning_LED_verlichting
industrie

BOMA cleaning | Led verlichting loods & magazijn

BOMA cleaning is de grootste in zijn branche als het aankomt op schoonmaak en hygiëne.

In hun magazijn hadden ze dringend nood aan een nieuw verlichtingssysteem. De combinatie van ledverlichting en automatisering bezorgde hen een fikse besparing in energiekosten.

Lees verder »

Wenst u meer informatie?

Laat ons u vrijblijvend contacteren om al uw vragen te beantwoorden.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.