Purify

Wapen uw bedrijf tegen virussen

Elimineer virussen en bacteriën dankzij een UV-C led luchtdesinfector. 

Wat is een UV-C led luchtdesinfector?

Sinds de coronapandemie zijn we steeds bewuster bezig met de luchtkwaliteit van onze werkplek. Een goede luchtkwaliteit en -circulatie, zonder chemische desinfecteermiddelen is hierbij van essentieel belang. 

Op zoek naar een duurzaam en gezond alternatief om ruimtes te ontsmetten en desinfecteren ? De UV-C led luchtdesinfector garandeert een uitstekende luchtkwaliteit zonder residu of risico

Dankzij een continue circulatie van de lucht via het ultraviolet licht (UV-C) krijgen virussen en bacteriën geen kans. Dat is cruciaal in ruimtes met veel mensen.

Wat is een UV-C led luchtreiniger?

Sinds de coronapandemie zijn we steeds bewuster bezig met de luchtkwaliteit van onze werkplek.

Een goede luchtkwaliteit en -circulatie, zonder chemische desinfecteermiddelen is hierbij van essentieel belang. 

Op zoek naar een duurzaam, gezond alternatief bestaat om ruimtes te ontsmetten en desinfecteren zodat virussen en bacteriën geen kans krijgen?

luchtdesinfector tegen virus

beschermt een Luchtreiniger tegen coronavirus?

De Purify UV-C led technologie zuivert de ruimte van bacteriën en virussen zoals corona- en griepvirussen. Bovendien is het een elegante oplossing voor alle soorten ruimtes: onze UV-C led luchtreiniger geeft geen straling of kleur af. Het is de perfecte manier om de luchtkwaliteit van uw bedrijf veilig te houden. Vraag hier de infobrochure voor de UV-C led luchtreiniger aan.

Waar plaats ik een luchtreiniger tegen corona?

Zorg steeds voor een gezonde en zuivere luchtkwaliteit. De UVC ledlicht desinfector is toepasbaar in bedrijven, ziekenhuizen, scholen, horecazaken of winkels.

Voordelen van UV-c ledtechnologie

Anti-virus

Ecologisch

Desinfectie

Duurzaam

Voordelen uv-c LEd luchtdesinfector

Virusbestrijding

Zeer hoge kiemdodende factor en tot 8x krachtiger dan traditionele luchtreinigers. Het is zeer efficiënte manier van luchtreiniging tegen ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën.

Ecologisch

In tegenstelling tot ontsmettende producten laat de UV-C led luchtreiniger geen chemisch residu of schadelijke reststoffen na. Bovendien is er dankzij de UV-C led technologie 0% ozonuitstoot.

Luchtdesinfectie

Het circulatiesysteem zorgt voor een continue circulatie van de lucht via ultraviolet. Waardoor virussen en bacteriën onmiddellijk gedesinfecteerd worden.

Duurzaam

De luchtreiniger heeft geen hoge onderhoudskosten en gaat tot 4x langer mee. Eén toestel is voldoende om een oppervlakte van 30m² bacterie- en virusvrij te maken.

Komt u graag meer te weten over de UV-C led luchtreiniger? Vul uw gegevens in en u ontvangt onmiddellijk de brochure via e-mail. 

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.