La Lorraine | Lichtstudie voor bedrijven

Lichtstudie

Bij La Lorraine hebben ze een passie voor bakken. Al 80 jaar lang zijn ze er volledig aan toegewijd. Brood, sandwiches, gebak, patisserie… Ze hebben alles in huis om een glimlach op je gezicht te toveren!

Naast passie en toewijding, is er ook een flinke portie innovatie nodig om de grootste industriële bakkerij van België te worden.  We hadden de eer om aan hun relighting project mee te werken.

De uitdaging

  • Volledige relighting
  • Veiligheid en efficiëntie

Onze aanpak

  • Lichtstudie
  • 3-D simulatie
  • Uitvoering

Resultaat

  • Veilige werkomstandigheden
  • Forse besparing

De uitdaging

La Lorraine, de grootste industriële bakkerij in België, klopte bij ons aan. De verlichting in hun ateliers en magazijn waren verouderd en dringend aan vervanging toe.

Aanpak

Voor La Lorraine voerden we een uitgebreide lichtstudie uit in functie van efficiëntie en veiligheid. Na de audit ter plaatse, werd duidelijk dat een aantal zaken dienden aangepakt te worden.

Op basis van de lichtstudie, bezorgden we hen een 3-D simulatie. Zo werd onmiddellijk duidelijk welke pijnpunten we wilden aanpakken en wat het beoogde resultaat zou zijn.

Het resultaat

Naast de lichtstudie, namen we ook de de uitvoering voor onze rekening. De klant koos dus voor een totaalproject met kwaliteitsmaterialen en een opvolging van A tot Z.

Dankzij dit relightingproject, bespaarde La Lorraine al een pak aan energiekosten. Bovendien verhoogde de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Lichtopbrengst
lux
Vermogen
W/m²

LED verlichting, iets voor uw bedrijf?

Meer referentieprojecten

Special Fruit_ledverlichting
Industrie

Special fruit | Led verlichting loods & magazijn

Special Fruit is een wereldwijde producent en importeur van fruit. Voor hun 11 500m² opslagmagazijnen kampten zij met zeer grote onderhoudskosten vanwege verouderde verlichting. Tijd voor een omschakeling naar LED verlichting.

Boma_cleaning_LED_verlichting
Industrie

BOMA cleaning | Led verlichting loods & magazijn

BOMA cleaning is de grootste in zijn branche als het aankomt op schoonmaak en hygiëne.

In hun magazijn hadden ze dringend nood aan een nieuw verlichtingssysteem. De combinatie van ledverlichting en automatisering bezorgde hen een fikse besparing in energiekosten.

Desmet Engineering - led verlichting
Industrie

Desmet Engineering | Led verlichting voor industrie

Desmet Engineering is een West-Vlaams familiebedrijf in de industrie sector. VNS bezorgde hen een gloednieuwe led verlichting die zorgde voor meer veiligheid en werkcomfort. En een fikse besparing in energiekosten!

Vraag nu vrijblijvend advies voor een lichtstudie aan

Wilt u een vrijblijvend lichtstudie aanvragen? Vul de ontbrekende gegevens in zodat wij u kunnen contacteren.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.