La Lorraine | Lichtstudie voor bedrijven

Lichtstudie

Bij La Lorraine hebben ze een passie voor bakken. Al 80 jaar lang zijn ze er volledig aan toegewijd. Brood, sandwiches, gebak, patisserie… Ze hebben alles in huis om een glimlach op je gezicht te toveren!

Naast passie en toewijding, is er ook een flinke portie innovatie nodig om de grootste industriële bakkerij van België te worden.  We hadden de eer om aan hun relighting project mee te werken.

De uitdaging

  • Volledige relighting
  • Veiligheid en efficiëntie

Onze aanpak

  • Lichtstudie
  • 3-D simulatie
  • Uitvoering

Resultaat

  • Veilige werkomstandigheden
  • Forse besparing

De uitdaging

La Lorraine, de grootste industriële bakkerij in België, klopte bij ons aan. De verlichting in hun ateliers en magazijn waren verouderd en dringend aan vervanging toe.

Aanpak

Voor La Lorraine voerden we een uitgebreide lichtstudie uit in functie van efficiëntie en veiligheid. Na de audit ter plaatse, werd duidelijk dat een aantal zaken dienden aangepakt te worden.

Op basis van de lichtstudie, bezorgden we hen een 3-D simulatie. Zo werd onmiddellijk duidelijk welke pijnpunten we wilden aanpakken en wat het beoogde resultaat zou zijn.

Het resultaat

Naast de lichtstudie, namen we ook de de uitvoering voor onze rekening. De klant koos dus voor een totaalproject met kwaliteitsmaterialen en een opvolging van A tot Z.

Dankzij dit relightingproject, bespaarde La Lorraine al een pak aan energiekosten. Bovendien verhoogde de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

lux
Lichtopbrengst
W/m²
Vermogen

LED verlichting, iets voor uw bedrijf?

Meer referentieprojecten

Desmet Engineering - led verlichting
Industrie

Desmet Engineering | Led verlichting voor industrie

Desmet Engineering is een West-Vlaams familiebedrijf in de industrie sector. VNS bezorgde hen een gloednieuwe led verlichting die zorgde voor meer veiligheid en werkcomfort. En een fikse besparing in energiekosten!

vrije basisschool delta led verlichting vns
Bedrijven en kantoren

Vrije basisschool Delta | Lichtstudie

De Vrije Basisschool Delta uit Oud-Turnhout kampte met verouderde verlichting in meer dan 100 lokalen.

Na onze VNS master studie schakelden ze om naar led en zijn ze terug in orde met de geldende normen. Dankzij ons leasingplan konden ze hun investering spreiden.

LF Selection - led verlichting - vns 2
Bedrijven en kantoren

LF Selection | Lichtstudie voor bedrijven

Voor meubelmakerij LF Selection in Izegem namen we de toonzaal onder handen. Dankzij een lichtstudie en lichtplan op maat komen hun kwaliteitsmaterialen meer tot hun recht.

Vraag nu vrijblijvend advies voor een lichtstudie aan

Wilt u een vrijblijvend lichtstudie aanvragen? Vul de ontbrekende gegevens in zodat wij u kunnen contacteren.

De velden met (*) zijn verplicht. Uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld overeenkomstig onze Privacyverklaring. Een van onze medewerkers neemt binnen de 24 uur contact met u op.